powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ο Φερέιρα δίνει ζωή σ' αυτό το πρωτάθλημα

 Συντάκτης : Πάρης Χαβιάτσος




Και μη το γελάτε καθόλου.Στο πιο φτωχό από πλευράς ποιότητας και θεάματος ελληνικό   πρωτάθλημα των τελευταίων δεκαετιών υπάρχουν και άνθρωποι που ... φροντίζουν για εμάς τους λίγους που έχουμε απομείνει καρφωμένοι στους δέκτες μας.




Διότι αν ο Πορτογάλος κόουτς έκανε τα βασικά, παρέτασσε τον ΠΑΟ ορθολογικά, έφτιαχνε 5-6 (ή τέλος πάντων όσες του επιτρέπει το ρόστερ του) ευκαιρίες σε κάθε ματς, έβαζε 1-2 γκολ, κέρδιζε και αντί για 15 βαθμούς, απείχε 5 απ' την κορυφή, για τι θα είχαμε τώρα να συζητάμε?Τι θα μας έκανε εντύπωση?
Αν, επίσης, δεν έκανε αυτές τις ... αμίμητες δηλώσεις στις συνεντεύξεις τύπου, τι θα σχολιάζαμε?
Θυμίζω εν τάχει τις δηλώσεις περί "εμπειριάς των παικτών του ΟΦΗ", ότι ''ισορροπήσαμε μετά το 3-0" και το σημερινό "είχαμε ευκαιρίες για γκολ".
Ο Ζεσουάλντο έχει αυτογνωσία.Ξέρει ότι το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα του δεν βλέπεται και έτσι προσπαθεί να κάνει να ... βλέπονται οι δηλώσεις του.Και πράγματι, έτσι όπως το πάει, είναι θέμα χρόνου να έχουν μεγαλύτερη τηλεθέαση οι συνεντεύξεις τύπου μετά από ματς του ΠΑΟ, απ' ότι τα ίδια τα ματς του.

Γι' αυτό σας λέω.Είστε σίγουροι ότι θέλετε να φύγει ο Φερέιρα?Ξανασκεφτείτε το.Και μετά, κατηγορείτε και τον Αλαφούζο ότι δεν ξέρει τι κάνει που το στηρίζει και τον κρατάει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου