powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Κέρδισε ο ΠΑΟ, έχασε το ποδόσφαιρο



Συντάκτης : Πάρης Χαβιάτσος




Ο τίτλος τα λέει όλα.Αν κάποιος μπορεί να αισθάνεται ηττημένος μετά το σημερινό ματς, αυτός είναι ο κόσμος που επέλεξε να το δει, είτε από την τηλεόραση, είτε από το ΟΑΚΑ και συνολικά βέβαια, το ελληνικό ποδόσφαιρο.Είχα γράψει πριν από το ματς ότι είναι ζήτημα και οι 2 ομάδες μαζί να φτιάξουν 5 ευκαιρίες της προκοπής.Το γκολ του Τοτσέ, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαγού και η διπλή ευκαιρία της ΑΕΚ στο τέλος, μας κάνουν με το ζόρι 4 φάσεις.

Θα ήθελα πολύ να προχωρήσω σε κριτική του αγώνα αλλά για να πράξω τέτοιο, πρέπει να έχει προηγηθεί και ποδόσφαιρο.Δύο πράγματα μόνο κρατάω από αυτή την αναμέτρηση.Την αντίδραση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο που παρότι αποτελείται από πιτσιρίκια, έδειξε χαρακτήρα, πίεσε και έφτιαξε φάσεις προς το τέλος και αν το πίστευε νωρίτερα, θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει το ματς.
Επίσης, κρατάω την αρχηγική -για μια ακόμη φορά- εμφάνιση του Ορέστη Καρνέζη που με τις εμφανίσεις και την ωριμότητα που διακρίνει το παιχνίδι του, δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του τον κίπερ που έψαχνε και που είχε χάσει από τη φυγή Νικοπολίδη.

Από εκεί και πέρα όταν ο Φερέιρα λέει ότι η ομάδα του άξιζε να βάλει περισσότερα γκολ, προτιμώ να μη σχολιάσω καν..

4 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ.ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΤΙ.ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΑ ΦΙΛΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΙΣΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΚΟΙΝΩΣ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ.Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ.ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΑΚΟΥΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε τίθεται ζήτημα φιλοπαναθηναϊκών αισθημάτων.Ίσα ίσα που έχω ασκήσει σκληρή κριτική σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟ μέσα από τα άρθρα μου.Πιο πολύ φιλοολυμπιακό θα μπορούσε να με πει κανείς.
      Εννοείται ότι προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά αλλά ο καθένας από μας έχει τη δική του ξεχωριστή άποψη και έτσι μπαίνει το θέμα του υποκειμενικού.

      Το καλοπροαίρετα δεν χρειαζόταν καν να το γράψεις, είναι ευνόητο πως θέλω σχολιασμό και διαφωνίες, αλλίως δεν έφτιαχνα Blog σε δημόσια θέα.Και μέσα από αυτα τα σχόλια, τα δικά σου και άλλων παιδιών, θα γίνω και εγώ καλύτερος.

      Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που ξόδεψες για να διαβάσεις τα άρθρα μου.

      Διαγραφή
  2. πολυ ορθα μιλας αγαπητε παρη.ενα ματς κακοποιηση του ποδοσφαιρου και δυο ομαδες ανικανες να υλοποιησουν τα βασικα της ποδοσφαιρικης λογικης.μονο θετικο στοιχειο η χρησιμοποιηση μικρων γηγενων ποδοσφαιριστων.εμεινα ωστοσο εκπληκτος απο τον ορεστη καρνεζη.νομιζω οτι το καλοκαιρι θα γινει μηλον της εριδος στο μεταγραφικο παζαρι για κορυφαιους ευρωπαικουσ συλλογους.επισης ο χοσε τοτσε απεδειξε πως δεν επαιζε τυχαια στο ισπανικο πρωταθλημα.θα το λμησς να πω πως θυμιζει χωρισ υπερβολες κατι απο ζλαταν ιμπραχιμοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καρνέζης είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού και αυτό δείχνει ότι δουλεύει πολύ.Δεν αποκλείεται να φύγει το καλοκαίρι, να σου πω την αλήθεια, καλύτερα να έφευγε και για αυτόν και για την εθνική.

      Η κίνηση που έκανε στη φάση του γκολ μπορεί να θύμισε κάτι απο ρεπερτόριο Ζλάταν, σαν παίκτης πάντως εξυπακούεται ότι απέχει μίλια μακρία :P

      Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τις άμυνες του, ο Τοτσέ είναι Ζλάταν και ο Τζιμπούρ είναι Φαλκάο.

      Διαγραφή