powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Με συνταγή Γαλλίας

Συντάκτης : Πάρης Χαβιάτσος






Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός συγκρούεται με τη Μονπελιέ σε ενα ματς που η έκβαση του θα είναι καθοριστική.Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν το απόλυτο comeback στην αναμέτρηση στη Γαλλία και πλέον έχουν βάσιμες ελπίδες για πρόκριση ακόμα και στους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δεν ξέρω αν είμαι στο μυαλό του Ζαρντίμ, θεωρώ πάντως ότι ο Πορτογάλος θα κατέβασει την ομάδα του με ... συνταγή Γαλλίας.Δηλαδή, θα αφήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στους φιλοξενούμενους και θα επιχείρησει να βγει στην κόντρα, εκμεταλλευόμενος την ασταθή τους άμυνα.
O Ολυμπιακός θα πρέπει να μην παρασυρθεί από ενδεχόμενο ... σπρώξιμο της εξέδρας να παίξει επιθετικά.Γιατί τότε η Μονπελιέ θα είναι αυτή που θα βρει τους χώρους και θα κάνει τα πράγματα δύσκολα αφού είναι μια ομάδα ιδιαίτερα γρήγορη και επίκυνδινη στις αντεπιθέσεις.

Εξάλλου, οι πρωταθλητές Ελλάδος βολεύονται με δύο αποτέλεσματα.

*Με νίκη του ο Ολυμπιακός αφήνει σίγουρα στην 4η θέση τη γαλλική ομάδα, έχει καπαρωμένη τη 3η θέση του Europa League και παράλληλα διεκδικεί τη συνέχεια του στη φάση νοκ άουτ του Champions League.

*Με ισοπαλία διατηρείται στην 3η θέση αλλά οι άλλες 2 απομακρύνονται (ανάλογα και το σημερινό αποτέλεσμα στη Γερμανία).

Οπότε γνώμη μου είναι ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει συντηρητικά, προσεκτικά και ώριμα γιατί σε περίπτωση που κάνει αυτοσκοπό του τη διεκδίκηση της 2ης θέσης, υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσει και τη 3η.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο..

2 σχόλια:

  1. ο ολυμπιακος σ αυτο το παιχνιδι ηταν φανταστικος.φετος δεν θα στοιχηματηζα ουτε ενα ευρω εναντιων τους.οσο για την μονπελιε.επιτρεψτε μου την εκφραση τους λειπει δολοφονικο ενστικτο που χρειαζεται σε τετοιες περιπτωσεις.στο CH.leage αν αμυνεσαι ετσι θα βρεις το μπελα σου.το πςτο ημιχρονο δεν μου αρεσε καθολου παντως.μηπως ομως οι δυο ομαδες κρατουσαν δυναμεις για τις αγωνιστικες υποχρεωσεις τους στην συνεχεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι 2 ομάδες ήθελαν τη νίκη για να έχουν ελπίδες για πρόκριση, δεν νομίζω ότι κάποια απ' τις 2 έκανε συντήρηση δυνάμεων.

      Το πρώτο ημίχρονο ήταν όντως κακό διότι ο Ολυμπιακός πήρε νωρίς αυτό που ήθελε και δεν είχε λόγο να παίξει πιο ανοιχτά.Μόλις ισοφαρίστηκε όμως, είδαμε ωραίο παιχνίδι.

      Διαγραφή