powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Το αβαντάζ του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ



Λιγότερες από 3 μέρες απέμειναν για το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και ήρθε ώρα να πούμε μερικά πράγματα.
Καταρχήν είναι ένα ματς που θα κρίνει αν ο "δικέφαλος" του Βορρά θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.
Κακά τα ψέματα αν οι Θεσσαλονικείς ηττηθούν σ' αυτό το παιχνίδι δε θα μπορέσουν να καλύψουν τη διαφορά των 6 βαθμών.
Όχι γιατί θα βρεθούν πολλές ομάδες να τους κόψουν βαθμούς αλλά διότι δε διαφαίνεται να μπορούν οι "ερυθρόλευκοι" να υποστούν βαθμολογικές απώλειες με εξαίρεση το ματς στην Τούμπα κι αφού πέρασαν νικηφόρα από τη Λεωφόρο.

Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη υπάρχουν λόγοι που ο Ολυμπιακός φαντάζει φαβορί απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Κυριακάτικο ντέρμπι :

* Οι μέρες ξεκούρασης. Ο Ολυμπιακός είχε 2 μέρες παραπάνω να ξεκουραστεί, γεγονός που μπορεί να παίξει ρόλο ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο.

* Το φορμάρισμα-ντεφορμάρισμα παικτών. Ο Κώστας Μήτρογλου διανύει απίστευτη σεζόν και σκοράρει από το πουθενά. Άξιος συμπαραστάτης ο Νταβίντ Φουστέρ που δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες σκοραρίσματος στον "Μητρογκόλ".
Από την άλλη Στοχ και Αθανασιάδης δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Παίκτες από τους οποίους ο ΠΑΟΚ περιμένει πολλά.

* Το "Καραϊσκάκης". Ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιουργεί "καυτή" ατμόσφαιρα και δεν είναι τυχαίο ότι μόνο η Παρί του Ιμπραϊμοβιτς έχει καταφέρει να "αλώσει" τη συγκεκριμένη έδρα.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που εύχομαι είναι να ξεδιπλώσουν οι 2 ομάδες την ποιότητα τους στον αγωνιστικό χώρο και να απολαύσουμε ένα παιχνίδι, αντάξιο τους που θα θυμόμαστε πολύ καιρό.

Συντάκτης : Πάρης Χαβιάτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου