powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Το μέλλον τους ανήκει


Και οι 2 είναι σε άκρως παραγωγική ηλικία.
Και οι 2 είναι κεντρικοί αμυντικοί..
Και οι 2 είχαν την τύχη να εγκαταλείψουν το ελληνικό πρωτάθλημα νωρίς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ραγδαία εξέλιξη τους.
Ο λόγος για τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο πρώτος, ούτε καν 25, μόλις χθες μετεγράφη στην υποψήφια πρωταθλήτρια Ευρώπης Ντόρτμουντ.
Οι "κίτρινοι" ξόδεψαν 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Βέρντερ Βρέμης και του προσφέρουν 2 "χαρτιά" ετήσιες απολαβές.

Ο δεύτερος, ακόμη μικρότερος (21χρ), έχει "βγάλει" μάτια στη Σάλκε και τον χειμώνα η Ζενίτ προσέφερε 20 (!!) εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του.
Είναι θέμα χρόνου να πάρει μεταγραφή που θα αποτελέσει ρεκόρ για Ελληνα ποδοσφαιριστή, κάτι που κατέχει αυτή τη στιγμή ο Σωκράτης με τη νωπή μετακίνηση του στους Βεστφαλούς.

Σ' αυτούς προσθέστε και τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στη Νάπολι και αναρωτηθείτε μαζί μου, πώς μια χώρα τόσο μικρή σε έκταση, κρύβει τόσο ταλέντο μέσα της.

Ειδικά αν συμπεριλάβουμε και τους Έλληνες μπασκετμπολίστες, δεν πρέπει να έχουμε κάνενα παράπονο από το ταλέντο που πηγάζει από τα μέρη μας. Το αν αξιοποιείται (ιδιαίτερα αυτό που μένει εντός των συνόρων και δεν ... εξάγεται), είναι ένα άλλο (θλιβερό) αντικείμενο συζήτησης.

Συντάκτης : Πάρης Χαβιάτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου