powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Παραπάνω από υπέρβαση


Υπό άλλες συνθήκες, σε κάποια άλλη εποχή, το παιχνίδι στο Λονδίνο θα τύχαινε διαφορετικής αντιμετώπισης.Η ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να αφήσει "παράθυρα" αισιοδοξίας για πρόκριση.Ο .. Panathinaikos του Μεάτσα, της Ρώμης, της Βρέμης κτλ.
Ο "ευρωθίασος" της Μακάμπι, της Οντένσε και του Μάριμπορ όμως, δε νομίζω.

Δεν αμφιβάλλω, υπάρχουν δείγματα αγωνιστικής βελτίωσης από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ρότσα.Θαυματοποιός ωστόσο ο Χουάν δε μπορεί να γίνει.Η διάθεση, το πάθος και το φιλότιμο δεν αρκούν από μόνα τους για να φύγουν νικητές οι "πράσινοι" από το White Hart Lane.
Δεν πρέπει να γίνει σύγχυση με την πρόσφατη επιτυχία του ΠΑΟΚ απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.Εκτός αν πιστεύετε ότι ο ΠΑΟ είναι σε ανάλογη αγωνιστική κατάσταση με αυτή του "δικεφάλου" του Βορρά πέρσι τέτοια εποχή.Στο "ζύγι" προσθέστε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών της ομάδας θα βρίσκεται ο "αιώνιος" αντίπαλος.Κάτι απολύτως λογικό.

Εν κατακλείδι, δεν αποκλείω επικράτηση του "τριφυλλιού" απόψε, ούτε απεύχομαι κάτι τέτοιο για να δικαιωθούν τα γραφόμενα μου αλλά επιτρέψτε μου να το θεωρώ κάτι παραπάνω από υπέρβαση, με βάση τα αγωνιστικά δεδομένα και τη ποδοσφαιρική λογική, αν μπορεί να πει κανείς ότι υφίσταται.

Συντάκτης : Πάρης Χαβιάτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου