powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η λαϊκή απαίτηση και το συμφέρον του Αλαφούζου



Τσάκας is back λοιπόν και μαζί του και ο πρίγκηπας Φεϊζάλ.Παρότι θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι η .. "πριγκηπολογία" που επικρατεί εδώ και τόσο καιρό (από τις 20/9/11 όταν και πρωτοεμφανίστηκε ο Καβαλιώτης) έχει κουράσει τον κόσμο, παρά ταύτα διαπιστώνεται μια τάση πίστης ή έστω ελπίδας, στα λεγόμενα του φερόμενου πρίγκηπα.Κάτι που εμπεριέχει και μια δόση λογικής.Σου λέει ο φίλος της ομάδας : ''Έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο, χρωστάμε σε όποιον μιλάει ελληνικά, αγωνιστικά έχουμε ελλείψεις και πουλάμε αντί να αγοράζουμε, τι θα μας πειράξει και ένα παραπάνω πείραμα?Στην καλύτερη θα ξεμπερδέψουμε μια και καλή από πάσης φύσεως προβλήματα.Στην χειρότερη εκδοχή θα' μαστε λίγο πιο άσχημα από τώρα''.

Σ' όλη αυτή την ιστορία ευθύνες έχει και ο Γιάννης Αλαφούζος.Μπορεί πολύ εύκολα και απλά να αποκαλύψει αν ο πρίγκηπας είναι ... "παραμύθι" ή ο άνθρωπος που θα γραφτεί με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού.Και είτε στην πρώτη, είτε στη δεύτερη περίπτωση, ο Μr Σκάϊ θα βγει κερδισμένος.Και εξηγούμαι :

Προαναγγέλεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.Καλείς τον Φεϊζάλ να βάλει τα 28 εκ ή τέλος πάντων όσα γουστάρει αυτός να βάλει.Με λίγα λόγια του λες : " βάλτα και πάρε την ομάδα ή κάντην από εκεί που ήρθες, Σαουδ. Αραβία ή οπουδήποτε αλλού".Αυτή την προσέγγιση στον (μούφα ή real) πρίγκηπα επιθυμεί και η συντριπτική πλεοψηφία των φιλάθλων του "τριφυλλιού".Και ειδικά, όταν μιλάμε για μια οργάνωση όπως η Παναθηναϊκή Συμμαχία όπου και ο κόσμος έχει φωνή, αφού έχει βάλει λεφτά (λιγότερα ή περισσότερα), θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και λαϊκή απαίτηση.

Κι όπως γράφτηκε και πιο πάνω, σε κάθε ενδεχόμενο ο Γιάννης Αλαφούζος θα είναι ο πρώτος μάγκας στα μάτια των οπαδών.Είτε θα είναι ο προστάτης της ομάδας που την έσωσε από τυχάρπαστο τυχοδιώκτη είτε ο σωτήρας της, ο άνθρωπος που έδωσε τη συγκατάθεση του για να "εκτοξευτεί" μια για πάντα ο Παναθηναϊκός.

ΥΓ.Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι όντως ανοίγει η πόρτα στον ΦεΙζάλ από τους μετόχους.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα...

Συντάκτης : Πάρης Χαβιάτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου